Kasvispohjaisten maidonkaltaisten tuotteiden käytön lisääminen kaupungin ruokapalveluissa.
![Kasvispohjaisten maidonkaltaisten tuotteiden käytön lisääminen kaupungin ruokapalveluissa.](https://decidimhelsinkifiles.blob.core.windows.net/omastadi-files/fy7ufwlerki6r4l3e4lzjmd7opg9?sp=r&sv=2018-11-09&se=2025-02-12T05%3A06%3A09Z&rscd=inline%3B+filename%3D%22www_teemat_omastadi_ekologisuus.jpg%22%3B+filename*%3DUTF-8%27%27www_teemat_omastadi_ekologisuus.jpg&rsct=image%2Fjpeg&sr=b&sig=Mc%2BOGwLj%2FHYotA1x%2Fl91pd%2BzSln3h2nM4zmN304p710%3D)
Information
Number (ID)
Area
Theme
Publish time
Idea
Sekä ekologisista että terveydellisistä syistä olisi vähennettävä maidonkulutustamme ja siirryttävä enenevästi kestävämpiin vaihtoehtoihin. Tämä onnistuisi myös vähentämällä maitotuotteiden käyttöä ruoanvalmistuksessa. Ehdottaisin siis että lisättäisiin kotimaisten kaurapohjaisten valmisteiden käyttöä ruoanvalmistuksessa kaupungin ruokapalveluissa - erityisesti päiväkodeissa ja kouluissa. Tämän projektirahan avulla voitaisiin tehdä alustava kokeilu valikoiduissa toimipisteissä.
1 comment
Loading comments ...
Loading comments ...