Projektet Hälsosam ungdom – Stans ungar kockar
Tyvärr kommer förslaget inte att genomföras eftersom det inte fick tillräckligt många röster.
Information
Nummer (ID)
Område
Tema
Budget
Antal röster
Skapande tid
Förslag
Barnen får möjlighet att lära sig om hälsosam matkultur genom matlagning. Alla 3–6-klassister, oberoende av ekonomisk ställning, kan delta i eftermiddagarna med matlagningstema som ordnas i skolorna. Barnen får laga tillsammans och skapa nya kamratrelationer. Sju arbetare anställs, en till var och en av Helsingfors stordistrikt. Arbetaren koordinerar verksamheten i områdets skolor.
Kort beskrivning
Skidien kokkailu kerho: Luodaan nuorille mahdollisuus oppia terveellisestä ruokakulttuurista ruuan valmistuksen kautta. Tarjotaan mahdollisuus tehdä yhdessä ja luoda uusia ystävyys suhteita. Vahvistetaan yhteisöllisyyttä, kehitetään kulttuurisynergiaa sekä luodaan tekemisen iloa ruuan laittamiseen jo ala-asteella. Tarjotaan kaikille lapsille, varallisuuteen katsomatta, mahdollisuus osallistua. Mukaan 35 koulua seitsemästä helsingin suurpiiristä.
Lokalisering pä kartan
7 helsingin suurpiiriä
Målgrupp
Kohde ryhmä: 3-6 luokkalaiset lapset. Perustelut: Haluamme tarjota 3-6 luokkalaisille mahdollisuuden oppia ja luoda terveellisen elämän mallin tulevaisuuteen. Ala-asteella ei ole kotitalous opetusta.
Målbeskrivning
1. Nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen 2. Terveellisen ruokavalion ja terveellisten ruokatapojen edistäminen 3. Nuorten yhteisöllisyydenkehittäminen 4. Tarjota mielekästä tekemistä ja mauksta sekä terveellistä ruokaa tai välipalaa. 5. Vastuullinen kuluttaminen ja lähiruoka
Åtgärder som det behövs pengar för
Stadin skidit toivoo kaupungin osallistuvan palkka ja tarvikekuluihin. Tarve: 7 työntekijää (1 työntekijä / suurpiiri) Jokainen työntekijä on vastuussa suurpiirin valituista kouluista. Kouluja on 5 per suurpiiri.
Aika: Kerho toiminta alkaa syksyllä 2020 ja jatkuu keväälle 2021. Jokaisella koululla on oma skidit kokkailee iltapäivä.
Personer och organisationer som deltar i genomförandet
1. Suunnittelu tiimi 2. Alan johtavat keittiömestarit 3. Tulevat työntekijät
0 kommentarer
Laddar kommentarer...
Laddar kommentarer...