Kasvispohjaisten maidonkaltaisten tuotteiden käytön lisääminen kaupungin ruokapalveluissa.
Tiedot
Numero (ID)
Alue
Teema
Julkaisuaika
Idea
Sekä ekologisista että terveydellisistä syistä olisi vähennettävä maidonkulutustamme ja siirryttävä enenevästi kestävämpiin vaihtoehtoihin. Tämä onnistuisi myös vähentämällä maitotuotteiden käyttöä ruoanvalmistuksessa. Ehdottaisin siis että lisättäisiin kotimaisten kaurapohjaisten valmisteiden käyttöä ruoanvalmistuksessa kaupungin ruokapalveluissa - erityisesti päiväkodeissa ja kouluissa. Tämän projektirahan avulla voitaisiin tehdä alustava kokeilu valikoiduissa toimipisteissä.
Kommentin yksityiskohdat
Näet yhden kommentin
Näytä kaikki kommentit
Tervehdys!
Neljä tärkeää asiaa:
1. Muistathan, että tämä jatkoon arvioitu loistava ideasi EI ETENE kustannusarvioitavaksi ja äänestykseen, JOS ET tee siitä vielä ehdotusta. Vaikeaa se ei ole. Apua ideasta ehdotuksen tekemiseen löydät täältä OmaStadi-sivustolta (Ohjeet-> Yhteiskehittäminen -> Miten ehdotus tehdään OmaStadi.hel.fi sivustolla tai Kuvalliset ohjeet ehdotuksen tekemiseen) ja suoraan tästä linkistä: https://omastadi.hel.fi/pages/kuvalliset-ohjeet-ehdotuksen-tekemiseen
2. Ideasta tehty ehdotus pitää JULKAISTA 28.2.2021 mennessä. Pelkkä luonnoksen talletus ei riitä.
3. Älä huoli, julkaistua ehdotusta voit vielä muokata huhtikuun loppuun asti. Toimialojen asiantuntijat antavat tähän ohjeita niin OmaStadi-alustalla kuin huhtikuussa järjestettävillä teemaraksoilla.
4. Mukavaa aurinkoista talviviikkoa sinulle 😊
Yhteistyöterveisin,
Anni Salla, OmaStadi-tiimi
Suunnittelija
anni.salla@hel.fi
Puh. 09 310 33456, 040 183 6062
Ladataan kommentteja ...